not found

ELIT ÜGYNÖKSÉG

Jogi nyilatkozat

Cégünk üzletpolitikája a bizalomra épül, a honlapunk tartalma, és igénybevétele fontos információt hordoz magában. Kérjük figyelmesen olvassa el az Extrema Hungary weboldalát.

Szolgáltatások köre:

 • Biztosítások közvetítése élet és nem élet ágon
 • Pénzügyi tanácsadás- pályázati bizalmi-vagyonkezelés
 • Pályázati igények rögzítése és közvetítése a partnerek felé
 • Banki partnerek ajánlása

Információk:

Az Extrema Hungary Kft. honlapján található adatok és információk tájékoztató jellegűek, kizárólag figyelem felkeltés és információként szolgálnak, nem minősülnek az Extrema Hungary Kft. üzletkötésére való felhívásnak, és konkrét tanácsadásnak.

Cégünk, az itt megjelent információk, adatok esetleges pontatlanságaiért, hibáiért, módosulásaiért, felelősséget nem vállal.

Az oldalainkban feltüntetett valamennyi információ felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.

A fenntarthatósági követelmények figyelembevételéről szóló, szerződéskötést megelőző tájékoztatás a 2019/2088 számú EU rendelet (SFDR) alapján:

A biztosítási alapú befektetési termékek kapcsán az Európai Unió 2019/2088 számú rendelete előírja a független biztosításközvetítők részére, hogy nyújtsanak tájékoztatást arról, figyelembe veszik-e a tanácsadás során a fenntarthatósági kockázatokat. A fenntarthatósági kockázatokkal kapcsolatos tanácsadás lényege, hogy miként hat ki a fenntarthatóság a hozamokra. A jogalkotó abból indul ki, hogy a fenntarthatóság tendenciózusan negatívan fog a hozamokra hatni. A termék kiválasztása során, a fenntarthatósági kockázatok figyelembevétele csökkentheti a hozamokra gyakorolt negatív hatást. Tanácsadási tevékenységünk során a fenntarthatósági követelményeket nem vesszük figyelembe, mert nem tartjuk relevánsnak a tanácsadási tevékenység egésze szempontjából. Tanácsadási tevékenységünk során abból indulunk ki, hogy a fenntarthatóságot a biztosítási terméket kínáló biztosító társaságok veszik figyelembe és nyújtanak ezzel kapcsolatos információkat a szerződés megkötését megelőzően. Amennyiben ez nem így lenne, úgy a termék gazda biztosító erre is magyarázatot nyújt a szerződéskötést megelőzően. Mindezek alapján, mint független biztosításközvetítő, a fenntarthatósági kockázatok figyelembevételére részünkről nem kerül sor.

Adatvédelem:

Az Extrema Hungary Kft kijelenti, hogy az Ön által interneten megadott személyes adatokat ugyanolyan biztonsági védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre állt adatokat. Az Extrema Hungary Kft, az Ön által megadott adatok kapcsán, amely az Ön személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, valamint, üzleti kapcsolataira vonatkozó adatokat, információkat, tényeket, megoldásokat a jogszabályok által előírt titokként kezeli.

Internet biztonsága:

Az Extrema Hungary Kft nem tartozik semmilyen felelőséggel az esetlegesen bekövetkező károkért, költségekért, veszteségekért, amelyek a weboldal használatából, nem helyes működtetéséből, meghibásodásából, üzemzavarából. Az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkezett, illetve az információk késedelmes továbbításából, számítógépes vírusból, vonal és rendszerhibából, vagy egyéb okokból származnak a weboldalon történő hivatkozások, linkek működéséért, adatkezelési gyakorlatáért az Extrema Hungary Kft felelősséget nem vállal.

Adatvédelmi információk:

 • Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság
 • Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság

Kapcsolat:

 • Székhely: 1061 Budapest, Jókai tér 7. I. emelet 12. ajtó
 • Levelezési cím: 1061 Budapest, Jókai tér 7. I. emelet 12. ajtó

Ügyfélszolgálat telefonszám: +36 1 201 2390

Email cím: ugyfelszolgalat@extrema.hu

Honlap: www.extrema.hu

Felügyeleti szerv: MNB Magyar Nemzeti Bank

Felügyelet címe: 1013 Budapest Krisztina körút 39.

Panaszkezelés:

 • Extrema Ügyfélszolgálat: 1061 Budapest, Jókai tér 7. I. emelet 12. ajtó
 • Magyar Nemzeti Bank: 1013 Budapest Krisztina körút 39.
 • Pénzügyi Békéltető Testület: 1013 Budapest Krisztina körút 39.
 • Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság: 1088 Budapest József körút 6.

Üzletszabályzat_Pénzügyi szolgáltatás

Működési Szabályzat_Biztosítás közvetítése

Az alkusz a panaszokról, közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény alapján belső visszaélés-bejelentési rendszer szabályzattal rendelkezik (link) és az abban rögzített eljárás szerint visszaélés-bejelentési rendszert üzemeltet.

A bejelentő a bejelentést írásban vagy szóban az alábbi módokon teheti meg:

Extrema Hungary Kft

1061 Budapest, Jókai tér 7.
I. emelet 12. ajtó, 13-as kapucsengő
Tel.: +36 70 421 0007
Tel.: +36 1 201 2064
E-mail: info@extrema.hu
Web: www.extrema.hu

Nyitva tartás:
hétfő: 08:00 – 16:00
kedd: 08:00 – 16:00
szerda: 08:00 – 16:00
csütörtök: 08:00 – 20:00
péntek: 08:00 – 16:00

MNB engedély szám: H-EN-II-45/2013

(C) 2020 EXTREMA HUNGARY KFT
1061 Budapest, Jókai tér 7. I. emelet 12. ajtó, 13-as kapucsengő | E-mail: info (kukac) extrema.hu | Jogi nyilatkozat
www.extrema.hu

ExtremaApp