Független Private Banking

Partnerünk, Magyarország meghatározó független befektetési szolgáltatója. A társaság az alapítása óta kizárólag a private banking és intézményi ügyfelek kiszolgálására specializálódott. Egyik legfőbb stratégiai értéke a függetlenség. Többek között ez teszi lehetővé, hogy a nemzetközi piacokat objektíven értékelje és hatékonyan elérje.

Ésszerű kockázat magasabb hozam

A piacon egyedülálló módon kizárólag sikerdíj ellenében dolgozó társaság! Mértéket az ügyféllel közösen, előre meghatározott benchmark alapján határozzák meg. Tehát, csakis a befektetés pozitív eredménye biztosít sikerdíjat!

Az elmúlt 16 év igazolta, hogy a konzervatív private banking befektetési stratégia hosszú távon is egzisztenciális biztonságot tud nyújtani. Ennek a stratégiának alapvető jellemzője az ésszerű kockázat vállalása egy magasabb hozam érdekében. Ezt a megfelelő portfólió kialakítása mellett az aktív befektetési tanácsadással lehet megvalósítani.

Az köztudott, hogy a privátbanki ügyfelek portfóliója sok esetben nagyobb teljesítményre képes. Ez többek között annak köszönhető, hogy befektetésük olyan befektetési eszközöket is tartalmaz, melyek egy kisbefektető számára nem elérhetőek.

A társaság folyamatos piacelemzéssel és az egyes piaci eseményekre történő azonnali reagálással törekszik az optimális portfólió kialakítására, amelyben széles körű választási lehetőség szolgál a kockázatok csökkentésére.

Jelen vannak a világ 71 tőzsdéjén, 150-160000 befektetési alapot forgalmaznak és teljes OTC piacot lefedik, a legnagyobb kötvényforgalmazók. 

 

Extrema Hungary Kft

H-1025 Budapest, Fajd u. 2/b
Tel.: +36 70 421 0007
Tel.: +36 1 201 2064
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.extrema.hu

Nyitva tartás:
hétfő:          08:00 – 16:00
kedd:          08:00 – 16:00
szerda:       08:00 – 16:00
csütörtök: 08:00 – 20:00
péntek:      08:00 – 16:00

MNB engedély szám: H-EN-II-45/2013

Az Extrema Hungary Kft weboldalán süti fájlokat (cookie) használunk, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint.